Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.06.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Obrazovanje
  Kreativni osnovci u novinarstvu
  15.01.2014.

  Jedna od retkih osnovnih škola u Subotici, koja pored klasične nastave koju predaju klasični učitelji i profesori radi na nečemu što bi moglo predstavljati budućnost i revoluciju u školovanju, jeste Osnovna škola „Miloš Crnjanski“.

  489_1.jpg


  Naime, učenici ove škole ne samo da redovno pohađaju nastavu, dobijaju odlične ocene, učestvuju na raznim domaćim i stranim seminarima, već su sebi preuzeli obaveze da neke od tih seminara i sami organizuju, a da pritom aktivno učestvuju, pišu, uređuju i vode  kvalitetan školski časopis pod imenom „Iskra“. Časopis do koga se može doći i u elektronskom izdanju na sajtu škole www.oscrnjanski.edu.rs koji  uređuje Nataša Koruga, a pisci članaka i autori stripova u časopisu su đaci te škole.

  Kako se u časopisu naglašava, njegov nastanak je proizašao iz potrebe da se svima predstave izuzetne sekcije ove škole i da se mnogobrojni talenti ne zapostave, već da se ovim putem o njima priča i dalje širi, učini vidljivom i proširi njihova mogućnost da budu kreativni.

  Pored priča o talentovanim i istaknutim učenicima, ove mlade nade novinarstva su takođe napravile i brojne intervjue sa nastavnicima i profesorima škole, sa ciljem promovisanja svoje škole i svih rezultata koji se u njoj postižu.

  V. Đurišić

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja