Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.07.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Ljudi
  Srđan zaprosio Ivu na velikom „Lifkinom“ platnu
  24.01.2017.

  Srđan Radulović (30) iz Subotice postao je pre nekoliko dana najveći šmeker u Srbiji pošto je svoju devojku Ivu Fuker (30) zaprosio na neobičan i romantičan način i to u bioskopu „Aleksandar Lifka“ koji je zakupio zbog nje.

  Način na koji će iznenaditi, a istovremeno i oduševiti svoju devojku, Srđan je smišljao dugo, a plan je razrađivao skoro dva meseca sve dok nekoliko dana pred novogodišnji doček uz pomoć prijatelja nije iscenirao sasvim običan izlazak.

  4900_1.jpg

  Saučesnica, buduća kuma Iva Gros, pozvala je mladi par da izađu sa njom i njenim dečkom u bioskop a zatim na večeru, a povod je bio položeni pravni ispit. Sve ostalo ušlo je u istoriju romantike...

  Pošto je odgledala film sa bioskopskog repertoara Iva je shvatila da ono što dalje gleda nije najava za sledeći film već retrospektiva njene i Srđanove šestogodišnje veze. Uhvatio je za ruku, rekao da želi da ostatak života provede sa njom, a kada je kleknuo i izvadio kutijicu sa prstenom Iva je drhtala u neverici da joj se ostvaruje želja i to u prepunoj sali bioskopa „Lifke“. Na pitanje da li će se udati za njega odgovorila je sa „Da!!!!“, a posle objave vereničkog trejlera na društvenim mrežama njihova prosidba postala je senzacija.

  4900_2.jpg

  Srđan do poslednjeg trenutka nije znao da li će uspeti da realizuje plan u tajnosti jer je njegovu tajnu znalo oko 40 ljudi, prijatelji i porodica mladog para, što je nosilo sa sobom veliki rizik da Iva sazna šta joj sprema.

  - Izabrao sam najlepše video snimke i fotografije i krišom svakodnevno pravio trejler. Prijatelje i porodicu sam zamolio da mi pomognu i oni su dva meseca čuvali tajnu. Zakupio sam bioskop, svi su došli maskirani i zavučeni u jakne, kapute i šešire da ih Iva ne bi prepoznala. Pošto živimo zajedno nisam hteo da rizikujem da Iva vidi prsten pa ga je kuma ostavila ispod bioskopske stolice. Ušli smo sa zakašnjenjem u salu i u mraku nije nikoga primetila. Posle filma počela je projekcija mog trejlera, ali nije shvatala o čemu se radi sve dok se nije ugledala sebe na velikom platnu – priseća se Srđan Radulović.

  Budućem mladoženji je žao što nije uspeo da snimi Ivinu reakciju na film i natpis „The proposal“ (prosidba).

  - Uhvatio sam je za ruku, oboje smo drhtali. Bila je prestravljena, ne sećam se šta sam joj sve rekao, a kada su se iz publike začuli uzvici i kada je ugledala poznata lica laknulo joj je. Hteo sam Ivu da ženim još u srednjoj školi. Toliko sam bio zaljubljen da sam drhtao uvek zbog nje – presrećan je mladić i dodaje da veliku zahvalnost za uspešnu prosidbu duguje Ivi Gros i Dejanu Eleku, budućim kumovima.

  Iva je u Srđana bila zaljubljena u osnovnoj školi, u srednjoj ga je smatrala dobrim prijateljem, a slučajni susret pre šest godina bio je presudan za oboje.

  - Živimo zajedno tri godine, zajedno smo pokrenuli i privatan posao, ali nisam slutila da mi sprema iznenađenje. Ušli smo u bioskop i nije bilo blagajnika, ali nisam ništa sumnjala jer su mi objasnili da prethodna projekcija traje duže i da ima malih problema sa filmom zbog čega je blagajnik angažovan na više mesta. Posle filma počeo je drugi, pomislila sam reklamni. Videla sam kadrove iz Subotice i pisalo je „Istinita priča“, a Srđan mi je šapnuo da voli istinite priče što me je dodatno zainteresovalo. Tek kada sam ugledala sebe i našeg psa shvatila sam o čemu se radi. Osetila sam neverovatan nalet emocija, veliku sreću, ali i strah jer sam mislila da je sala puna nepoznatih ljudi – kaže Iva.

  Uspela je da zadrži suze, a onda je posle trejlera počela i projekcija snimka sa njihove prve godišnjice kada je Srđan samo za Ivu organizovao nastup gudačkog kvarteta.

  - Kleknuo je na jedno koleno, izvadio kutijicu na kojoj je bilo led svetlo da bih mogla da vidim prsten u mraku, a prsten ima kamen u mojoj omiljenoj ljubicastoj boji. Usledio je aplauz i tek kada su počeli da nam čestitaju sam videla da sam okružena najdražim ljudima. Verovala sam da će Srđan uraditi nešto specijalno za mene i da će se potruditi kao što to uvek čini, ali ovo što je sada uradio me je fasciniralo i ostavilo bez teksta – presrećna je Iva.

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja