Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Na sasatnku Komiteta u Strazburu
  Elvira Kovač potpredsednica Podkomiteta za prava manjina PS Saveta Evrope
  28.01.2017.

  - Na sastanku Komiteta u Strazburu, 24. januara, za potpredsednicu Podkomiteta za prava manjina PS Saveta Evrope, izbanrana je Elvira Kovač, potpredsednica SVM-a i članica stalne delegacije Narodne Skupštine u Parlamentarnoj Skupštini Saveta Evrope

  Potpredsednica Saveza vojvođanskih Mađara i članica stalne delegacije Narodne skupštine u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, Elvira Kovač izabrana je za potpredsednicu Podkomiteta za prava manjina PS Saveta Evrope, 24. januara, na sastanku Komiteta.

  4918_1.jpg 

  „Kao potpredsednica Podkomiteta, biću u prilici da u većoj meri učestvujem u praćenju poštovanja manjinskih prava i Okvirne konvencije o zaštiti nacionalnih manjina, kao i kreiranju stavova Parlamentarne skupštine na ovu važnu temu.“ – ističe Kovač.

  - Elvira Kovač je na Komitetu za jednakost i nediskriminaciju izabrana za izvestioca na temu „Širenje govora mržnje i uloga političkih lidera u borbi protiv zločina iz mržnje“. U svojstvu izvestioca, Elvira Kovač će dve godine raditi na pripremi izveštaja i rezolucije na ovu temu o kojoj će se izjašnjavati poslanici u plenumu, saopštili su iz Saveza vojvođanskih Mađara.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja