Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Na Horgošu Uprava granične policije i MUP uhapsili dvojicu državljana Albanije
  Zaplenjeno 22 kg marihuane
  03.02.2017.

  Na graničnom prelazu Horgoš, carinici su, u saradnji sa policijom, 1. februara, u dva odvojena slučaja, zaplenili ukupno preko 22 kilograma marihuane, saopštili su iz Uprave carina.

  U prvom slučaju, carina je u saradnji sa policijom detaljno pregledala automobil „Daimler Crysler“ albanskih registarskih oznaka, kojim su iz Albanije, preko Kosova ka Italiji putovali 30-godišnji muškarac (L.R.) i 33-godišnja žena (K.V.), albanski državljani. U dograđivanim pragovima njihovog automobila pronađeno je 13,6 kilograma marihuane spakovanih u 12 paketa oblepljenih selotejpom.

  4940_1.jpgOko 8,5 kilograma marihuane otkriveno je na izlazu iz zemlje, kada je analizom rizika za detaljnu kontrolu izdvojen automobil „Mercedes“ albanskih registarskih oznaka, kojim je tročlana porodica albanskih državljana (otac, majka i maloletno dete) putovala iz Albanije, preko Crne Gore i Srbije ka Budimpešti.

  Automobil je izdvojen za detaljan pregled, tokom kojeg su carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja najpre otkrili nepravilnosti u gustini materijala pragova. Zbog sumnje da su šupljine ispunjene nečim, oni su demontirani i tom prilikom je iz oba praga izvađeno 16 paketa sa ukupno 8,5 kilograma marihuane. Istragu u oba slučaja preuzimaju policija i tužilaštvo.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja