Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  U prethodnoj sedmici održane tri sednice Gradskog veća
  Veće usvojilo Pravilnik o sistematizaciji u Gradskoj upravi
  10.02.2017.

  •Od 1. marta, primenjivaće se Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi Grada Subotice, Gradskom pravobranilaštvu, Službi za budžetsku inspekciju Grada Subotice i Zaštitniku građana Grada Subotice

  Na 29. sednici Gradskog veća, održanoj 2. februara, razmatran je Nacrt i utvrđen predlog o izmenama Odluke o komunalnom redu, predlog Odluke o opštinskim putevima i nekategorisanim putevima i predlog Odluke o oglašavanju na teritoriji Grada Subotice. Sva tri predloga Gradskog veća upučena su Skupštini na razmatranje.

   4970_1.jpg

  Gradsko veće Grada Subotice je, na 30 sednici održanoj 7. februara, dalo pozitivno mišljenje, da Agota Balint, koja je rešenjem Gradskog veća Grada Subotice 4. novembra 2016. godine, postavljena na javnu funkciju zamenika načelnika Gradske uprave Grada Subotice, novim rešenjem Pokrajinske Vlade Vojvodine, 18. januara 2017. godine imenovana na javnu funkciju predsednika Upravnog odbora Zavoda za kulturu vojvođanskih Mađara u Senti.

  Gradsko veće Grada Subotice dalo je pozitivno mišljenje, da Agota Balint može, uz obavljanje javne funkcije Zamenika načelnika Gradske uprave Grada Subotice, da obavlja i funkciju predsednika Upravnog odbora Zavoda za kulturu vojvođanskih Mađara u Senti.U obrazloženju se navodi, da je Gradsko veće Subotice prema Zakonu o Agenciji za borbu protiv korupcije, dalo pozitivno mišljenje Agoti Balint, po njenom zahtevu, za istovremeno vršenje obe funkcije.

  U sredu, 8. februara na 31. sednici Gradskog veća donete su odluke o tri tačke dnevnog reda, rešenje o obrazovanju Žalbene komisije i imenovanju njenih članova, a donet je i Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi Grada Subotice, Gradskom pravobranilaštvu, Službi za budžetsku inspekciju Grada Subotice i Zaštitniku građana Grada Subotice.

  Raspoređivanje službenika i nameštenika izvršiće se u roku od 15 dana od početka primene ovog Pravilnika. Danom stupanja na snagu Pravilnika prestaje da važi prethodni Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u gradskom pravobranilaštvu, Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Službi budžetske inspekcije i Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji u Službi zaštitnika građana.Pravilnik stupa će se primenjivati od 1. marta ove godine.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja