Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.07.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Ljudi
  Aleksandar Horvacki poneo je titulu najboljeg strelca na Kupu Vojvodine u vaterpolu
  Najmlađi, a najbolji delfin zlatne ekipe
  14.02.2017.

  Vaterpolo tim „Spartak Prozivka“ je u nedelju, 05.02. osvojila kup Vojvodine pobedivši „Proleter“ iz Zrenjanina u polufinalu i finale protiv Vojvodine. Aleksandar Horvacki je proglašen za najboljeg strelca na ovom Kupu.

  Aleksandar Horvatcki je učenik 2-11 odeljenja Hemijsko-tehnološke škole u Subotici i član je vaterpolo tima „Spartak Prozivka“. Osim što kao deo tima zauzima najvišu poziciju na tabeli, Aleksandar se nedavno okitio još jednom titulom, kada je nakon utakmice odigrane protiv zrenjaninskog „Proletera“,sa postignutih šest golova je proglašen za najboljeg strelca

  4986_1.jpg 4986_2.jpg

  „Kao deo tima koji je osvojio zlato, osećam se vrlo ponosno. Proglašen sam za najboljeg strelca i sad imam još veći motiv da treniram i naporno radim da bi i u budućnosti osvajali zlato.“ rekao je Aleksandar.

  Aleksandar je trenutno najmlađi član vaterpolo tima u Subotici. Vaterpolom se bavi deset godina i to je sasvim slučajno otkrio da je talenat za ovaj sport. Majka ga je upisala na plivanje kako bi naučio da pliva. Trener je otkrio njegov talenat pa je sa samo sedam godina već bio u takmičarskoj ekipi „Spartak Prozivka“ i danas je Aleksandar među najboljima u svom klubu. Iako je dobar učenik i profesori ga u njegovoj školi rado spominju, Aleksandar sebe i svoju budućnost vidi u sportu.

  L.M.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja