Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 23.07.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Aleksandar Vulin u Subotici, o kandidaturi Tomislava Nikolića
  Vučić je čovek kojeg je Srbija izabrala da sledi
  17.02.2017.

  Lider Pokreta socijalista i ministar u Vladi Srbije Aleksandar Vulin ocenio je danas u Subotici, prilikom polaganja venaca na spomenik „Njihovoj vernosti”, na pitanje novinara o kandidaturi Tomislava Nikolića, rekao da je Aleksandar Vučić garant sigurne Srbije i čovek kojeg je Srbija izabrala da sledi, a ukoliko se ponovo kandiduje za predsednika Srbije, Tomislav Nikolić će se svrstati uz opozicione kandidate Sašu Jankovića i Vuka Jeremića.

  4996_1.jpg—Ukoliko predsednik Nikolić zaista bude hteo da se svrsta uz Jankovića i Jeremića, onda to govori da smo mi koji smo glasali za njega, negde pogrešili. Ako je sujeta jedini razlog da se Nikolić kandiduje, budući da sva politika govori da to ne treba da uradi i da treba da podrži stranku koju je osnovao i čoveka sa kojim je proveo toliko vremena, onda se bojim da je u pitanju velika i duboka greška, rekao je

  Vulin novinarima u Subotici. Vulin je rekao da je Aleksandar Vučić "čovek koga je Srbija izabrala da sledi, od koga očekuje da će sačuvati stabilnost, mir i da će nastaviti ekonomski razvoj". Naglasio je i da se "time ne treba igrati".

  —Svaka kandidatura koji bi pokušavala da ugrozi upravo taj korpus glasova, jeste kandidatura koja pomaže isključivo onima, koji bi da se vratimo u vreme pljačkaške privatizacije i vladavine ambasadora. Niko ne može da kaže da to ne zna unapred i niko ne može da kaže da svojom odlukom upravo ne pomaže takve stavove, rekao je Vulin. Vulin je naglasio i da od Nikolića očekuje da razmotri još jednom svoj stav, a da će Pokret socijalista u svakom slučaju podržati Vučića.

  —Ja bih voleo kad bi predsednik Nikolić razmotrio svoj stav i shvatio da to ne treba da radi, kada bi bio uz ljude i stranku koji su ga izabrali na prošlim izborima i koaliciju koja ga je podržavala svih ovih godina. Voleo bih da to uradi, ukoliko to ne uradi, stav Pokreta socijalista je više nego jasan: bićemo uz Aleksandra Vučića i građane koji su ga podržali, rekao je danas Vulin u Subotici.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja