Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.07.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  U hotelu „Galleria" u aprilu biće održan II Sajam zdravlja poliklinike „Badawi"
  Ove godine i stručna predavanja
  26.02.2017.

  II Sajam zdravlja i alternativne medicine Poliklinike „Badawi” biće održan u hotelu „Galleria”, u subotu i nedelju, 22. i 23. aprila od 10 do 18 časova.

  Na press konferenciji, u sredu, 22. februara, dr Marija Krmpotić Badawi, najavila je da će ove godine sajam biti malo drugačiji u odnosu na lane, jer će pored izlagačkog odnosno sajamskog dela, biti upriličena i stručna predavanja.

  5033_1.jpg

  — Posetioci će imati priliku da slušaju predavanje dr Ane Gifing iz Beograda na temu hrono ishrane, a biće upriličena i druga stručna predavanja i prezentacije medicinska, holistička, motivaciona — rekla je dr Badawi.

  Pored besplatnih pregleda i konsultacija za vreme sajma u oba dana, koje će obavljati lekari i terapeuti Poliklinike „Badawi”, osoblje Poliklinike će podeliti i 200 duplih vaučera sa 30 odsto popusta za sve usluge holističke ordinacije, odabrane specijalističke lekarske preglede.

  Hotel „Galleria” je obezbedio i niz popusta i pogodnosti za učesnike Sajma zdravlja, a Grad medijsku podršku. Cilj Sajma je promovisanje holističkog pristupa lečenju i građenje svesti o prevenciji, kroz niz besplatnih akcija, konsultacija, demonstracija i pregleda, koje će izvoditi lekari i terapeuti Poliklinike „Badawi”.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja