Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.07.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Ljudi
  U Atriuma hotela „Galleria“ u subotu, 11. marta je održan šesti Sajam venčanja
  Pripreme za venčanje iz snova
  22.03.2017.

  Šestu godinu zaredom, u Atrijumu hotela “Galleria”, održava se mini sajam venčanja koji okuplja izlagače koji se bave organizacijom venčanja i ostalih proslava i događaja. Ove godine je bilo oko 35 izlagača i veliki broj posetilaca.

  Budućim mladencima svoju ponudu predstavili su saloni venčanica, zlatare, hoteli i restorani, agencije za dekoraciju, cvećare, poslastičarske radnje, frizerski i kozmetički saloni, fotografi i agencije za organizaciju venčanja kod kojih možete da vidite i rezervišete sve na jednom mestu umesto da satima lutate po gradu.

  5130_1.jpg

  Na ovogodišnjem Sajmu, posetiocima je veliku pažnju privlačio štand agencije “Royal Wedding Studio” koji se razlikovao od ostalih po kreativnosti i inovaciji dekoracije za mladenački stol. Koncepcija da mladenci budu u oltaru koji je prekriven zavesama i baldahinima je nešto potpuno drugačije i novo u ponudi kod nas - “Royal Wedding Studio” se bavi celokupnom dekoracijom i organizacijom svadbi. U ponudi imamo sve što je potrebno za jednu svadbu, od pozivnica do torti, dekoracije sale i svega što je potrebno da mladencima olakšamo i pomognemo u organizaciji jednog velikog i značajnog dana kao što je svadba. Oni ne moraju mesecima da lutaju po gradu i da vode računa o svim detaljima, samo treba da dođu kod nas i za sat vremena možemo da se dogovorimo o svemu. - kaže Bojan Miloradov, vlasnik agencije “Royal Wedding Studio” i dodaje - Konkretan akcenat stavljamo na dekoraciju sale. Moja supruga i ja radimo kompletnu organizaciju a sarađujemo sa mnogim partnerima kao što je na primer cvećara “Primula” koja nam radi cvetne aranžmane. U našem timu poslovnih partnera nalaze se i razni salaši i restorani. - rekao je Miloradov.

  U Subotici su po prvi put među izlagačima bili gosti iz Novog Sada i Beograda, koji su prepoznali naš grad kao potencijalno tržište i ponudili proizvode, poput suvog leda i usluge kojih kod nas još uvek nisu zastupljene u velikoj meri. Pred posetiocima bile su i posebne ponude, brojni vaučeri sa popustima, kao i specijalne cene, koje su važile samo na Sajmu venčanja, tako da su budući mladenci na jednom mestu i po najpovoljnijim uslovima mogli da pronađu sve što im treba.

  - Ideja o Sajmu venčanja počela je 2012. godine i svake godine smo se trudili da ga obogatimo i unapredimo, zato nam je drago što broj posetilaca i izlagača govori u prilog toj ideji. Subotica je prepoznala ovu manifestaciju, kao i potrebu da se ona tradicionalno održava, a prostor hotela „Galleria“ je najidealniji za to – ističe Branimir Cigale, organizator Sajma venčanja. - Posle beogradskog Sajma venčanja u hotelu Hajat, verujem da smo organizaciono najdosledniji jednom ovakvom događaju i već smo prevazišli granice Subotice, jer je Sajam postao prepoznatljiv u celom regionu. - rekao je Cigale.

  L. Marjanov

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja