Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 23.07.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Predizborna kampanja
  Beli nudi aerodrom
  31.03.2017.

  Iznenadna poseta predsedničkog kandidata Ljubiše Preletačevića Belog Subotici, u utorak iznenadila je Subotičane, a onima koji su se našli na Trgu obećao je mnogo, ali kaže „ni upola od onog što nude drugi kandidati”

  Luka Maksimović, alias Ljubiša Preletačević Beli, kandidat za predsednika, istakao je da ne očekuju pare iz budžeta, jer im kampanju finansiraju donatori, ali da od naroda neće uzimati novac.

  5165_1.jpg 

  —Mi smo strani plaćenici, kako nam kažu i zato nam ne trebaju pare iz narodne kase. Neka ta sredstva ostanu narodu, a ako ne pobedimo na izborima, neko vreme ćemo se povući iz politike, istakao je Ljubiša Preletačević Beli, Subotičanima koji su najviše želeli da se fotografišu sa predsedničkim kandidatom.

  Beli je odgovorio na svako pitanje građana i medija na Trgu.

  —Biračima u Subotici obećavam da će Subotica postati metropola kao Budimpešta, a nudim i metro i aerodrom. Pošto za mene kažu da sam strani plaćenik, nije važno odakle novac stiže, već da sve nacionalne manjine uživaju ista prava, a sa tri miliona funti donacija koje smo dobili, to će biti dovoljno za kampanju, dodao je Beli, koji očekuje bar sedam posto glasova naroda, iako, kako je rekao i sam izlazak na ove izbore već znači pobedu.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja