Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 23.07.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Porodica Munćan izgubila sve u požaru
  Vatra progutala 23 godine zajedničkog života
  08.04.2017.

  U požaru koji su prouzrokovale loše instalacije, kuća četvoročlane porodice Munćan u Zapadnim Vinogradima pretvorila se u zgrarište.

  Da se nešto dogodilo u objektu Kornelija Munćan i njen suprug Nikola primetili su u nedelju 2. aprila posle 16 časova dok su bili u dvorištu. Ušli su odmah u kuću, ali je dim već bio gust.

  5196_1.jpg- Kada smo ušli posle par sekundi dim je bio toliko velik da nismo mogli ničemu da priđemu. Pozvala sam odmah vatrogasce, stigli su sa troje kola za deset minuta, ali je za to vreme počeo i krov da gori. Ceo život nam je izgoreo, svih 23 godine zajedničkog života pretvorili su se u zgarište – kaže Kornelija Munćan (40).

  Osim dečje sobe, sve prostorije u kući od oko sto kvadrata su uništene, pokućstvo je bukvalno nestalo zajedno sa ličnim stvarima ukućana. Vatrogasci su im rekli da je problem u instalacijama i da je verovatno došlo do kratko spoja između kupatila i kuhinje jer je u tom delu objekta najveća šteta.

  - Živimo samo od jedne plate, ja nisam zaposlena i ne znamo kako ni od čega da počnemo život ispočetka. Mlađa ćerka je osnovac, a starija srednjoškolka. Ništa nam nije ostalo osim golih zidova, čak su i pločice otpale, a na tavanu smo imali građu i stiropor za uređenje kuće i to je izgorelo. Nemamo rešenje za normalan život. Zahvalni bi bili za bilo kakvu pomoć. Primili bi i higijenska sredstva jer ni to nemamo. Ostali smo bez odeće, novca i građevinskog materijala. Bukvalno svega – očajna je Kornelija Munćan

  Pomoć za Munćanove

  Ako neko želi da pomogne porodici Munćan može da ih kontaktira na broj telefona 065/6104417, a broj računa Nikole Munćana je 265-0000000428095-02.

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja