Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.07.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Održan humanitarni koncert za pomoć našoj sugrađanki Andrei Mudrić
  Romsko veče za Andreu
  15.04.2017.

  U organizaciji Udruženja Roma „Ači" u nedelju, 9. aprila u Velikoj većnici Gradske kuće, održan je humanitarni koncert pod nazivom „Romsko veče za Andreu".

  Na programu su izvedena dela klasične muzike, Baha i Štrausa, u kombinaciji sa romskom i etno muzikom, a prihod je usmeren za pomoć u lečenju naše sugrađanke Andree Mudrić.

  5226_1.jpg

  — Obzirom da mi se zdravstveno stanje pre mesec dana pogoršalo, na žalost nisam mogla da prisustvujem koncertu u Gradskoj kući, ali želim da se zahvalim svima koji su te večeri bili uz mene, kao i Udruženju Roma „Ači", Klaudiji i Viktoriji Kurina, Bobanu Jovanoviću i svima koji su doprineli da koncert bude održan. Bilo je to još jedno predivno veče humanih i plemenitih ljudi koji žele da pomognu da ozdravim — rekla je u izjavi za naš list Andrea Mudrić.

  Andrea Mudrić ostala je nakon saobraćajne nesreće pre dve godine nepokretna, i čeka na potrebna sredstva, kako bi išla na operaciju i ponovo prohodala.

  „Subotičke novine" bile su prve koje su pre oko pola godine, objavile priču o našoj sugrađanki Andrei koja se odlučila da u želji da opet prohoda, prikupi potreban novac za operaciju. Uz Andreu je neprestano njena majka, Eva Krstić, koja kako nam je rekla, i pored svakodnevnih obaveza ima snage, volje da se i dalje bori zajedno sa svojom ćerkom.

  — Umorni smo, ali ne predajemo se. Hvala svima koji su uz nas, a svaki novi dan za nas je korak ka ispunjenju potrebne cifre za Andreinu operaciju. Do sada je prikupljeno oko 350.000 dinara i poslato oko 4.000 sms-ova, što je oko polovine potrebne sume. Želimo se posebno zahvaliti Gradu, koji nam nesebično izlazi u susret, te su u tom smislu, najavljene još neke humanitarne akcije od kojih ćemo prikupiti pomoć — kaže Eva Krstić.

  Pomoć se nastavlja

  Prikupljanje sredstava za operaciju Andree Mudrić ne prestaje. Tako će u subotu, 15. aprila, u „Sax“-u, deo prihoda od koncerta Bobana Rajovića biti uplaćen za pomoć našoj sugrađanki. Takođe, u klubu „Madlen", 21. aprila, od 22 sata, biće održano tehno veče, za pomoć Andrei Mudrić.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja