Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 23.07.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  II Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike „Badawi
  Dva dana sajma uz više izlagača
  22.04.2017.

  Poliklinika „Badawi" organizuje II Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi, koji će se održati sutra i u nedelju, 22. i 23. aprila, u hotelu „Galleria" u Subotici, uz medijsku podršku Grada.

  Ove godine, kako su najavili iz poliklinike „Badawi", sajam će trajati dva dana, uz prisustvo većeg broja izlagača u odnosu na prošlu godinu, kada je sajam posetilo oko 1.600 ljudi.

  5254_1.jpg 

  Pored besplatnih pregleda i konsultacija za vreme sajma, koje će izvoditi lekari i terapeuti poliklinike „Badawi", podeliće se i 200 vaučera sa 30% popusta za sve usluge holističke ordinacije - akupunktura, Reiki, masaža, energetske vežbe, radiestezija, hipnoterapija, psiholog, Bahovi cvetni lekovi, homeopatija, darkfield mikroskopija, aura healing, life coaching, EFT- tehnika emocionalne slobode, SCIO – kvantna dijagnostika i terapija, Aura Scanner i druge, kao i odabrane specijalističke lekarske preglede- pedijatrija, ginekologija ili kardiologija ili po ličnom izboru.

  Sajam ima izlagački, edukativni deo i prateći program, a pored izlagača na sajmu, stručnih predavanja istaknutih predavača i niza akcija, konsultacija, demonstracija i pregleda, koje će besplatno izvoditi lekari i terapeuti poliklinike „Badawi" , obezbeđen je i prateći program za sve posetioce od 3 do 103 godine.

  Posebno interesovanje vlada za predavanjem dr Ane Gifing, na temu „Hrono ishrana", a cilj sajma je promovisanje prirodnog i alternativnog pristupa lečenju i građenje svesti o prevenciji, kroz akcije, konsultacije, demonstracije i preglede, koje će izvoditi lekari i terapeuti poliklinike „Badawi".

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja