Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  JEFTINIJI EVRO DIZEL TOKOM SAJMA POLJOPRIVREDE
  17.05.2017.

  Kompanija Euro Petrol će na ovogodišnjem 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstaviti atraktivne uslove za sve članove AGRO EURO PETROL KLUBA. Uz agro karticu poljoprivrednici mogu uštedeti do 10 dinara po litri dizel goriva. Sajamska akcija traje od 13. Do 21. Maja.

  5355_1.jpgUpravo zbog vrhunskog kvaliteta I atraktivnih cena, AGRO EURO PETROL KLUB je za svega godinu dana privukao više hiljada poljoprivrednika.

  Kompanija Euro Petrol će na predstojećem sajmu nastupiti u sklopu štanda kompanije Agropanonka na kojem su izloženi sve popularniji Mahindra traktori. Želeći da se novi vlasnici traktora od starta naviknu na vrhunski kvalitet goriva, kompanija Euro Petrol je odlučila da prvih šest sajamskih kupaca Belarus i Mahindra traktora dobiju poklon vaučere od po 200 litara Euro Petrol goriva.

  5355_2.jpgVeoma je bitno da poljoprivrednici uvide važnost kvaliteta goriva za savremenu agromehanizaciju. Vrhunski kvalitet Euro Petrol goriva obezbedjuje kontinuitet poljoprivrednih radova – bez zastoja koji mogu uzrokovati visoke troškove! Kupovina traktora je značajna investicija za poljoprivrednika, koja zahteva adekvatnu pažnju u svim aspektima - svakodnevno održavanje, blagovremeni servis, originalni rezervni delovi itd. Jedan od osnovih preduslova brige o agro mehanizaciji je upravo kvalitetno gorivo.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja