Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 17.07.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Prolećna akcija čišćenja grada
  Novo selo, Peščara, Prozivka
  19.05.2017.

  U nedelji pred nama, nosioci akcije prolećnog čišćenja i uređenja grada, Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ u još tri mesne zajednice privremeno će postaviti kontejnere veće zapremine za prikupljanje čvrstog i kabastog otpada koji se ne računa u kućno smeće i ne odnosi sa njime. To će biti Novo selo, Peščara i Prozivka.

  5362_1.jpgU Novom selu, kontejneri od pet kubnih metara nalaziće se dva dana, u ponedeljak i utorak, 22. i 23. maja, i to u Mičurinovoj ulici, na uglu Metohijske i Marka Marulića, na početku ulice Laze Mamužića, na Bajskom putu kod okretišta autobusa, na uglu ulice Marije Bursać iza parka i na uglu Beočinske ulice i Bajskog puta.

  Peščara će biti na redu u sredu i četvrtak, 24. i 25. maja a predviđene su lokacije na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke, na kraju asfalta, zatim u ulici Josipa Kolumba, na uglu Uskočke i Koparske, u Edvina Zdovca, i na uglu ulica Kajsija i Lepe.

  Akcijom sakupljanja kabastog otpada Prozivka će biti obuhvaćena jedan dan, i to u petak, 26. maja, sa kontejnerima na uglu ulica Nade Dimić i Jo Lajoša, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića.

  U nastavku, sedmicu posle toga, akcija se seli u Aleksandrovo, Bajnat i Gat.

  M R

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja