Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Renomija je po treci put osvojila nagradu „Posrednik godine u Osiguranju“
  Jirina Nepalova proglašena za Ličnost godine na Tržištu Osiguranja
  24.05.2017.

  Prag, 12. maj. 2017. – RENOMIA, najveća kompanija posrednika u osiguranju osnovana u Centralnoj i Istočnoj Evropi, trijumfovala je na dodeli nagrada Posrednik u Osiguranju 2016 godine. Jirina Nepalova, izvršni direktor RENOMIJE, počastvovana je nagradom „Ličnost godine na Tržištu Osiguranja“, za izuzetan doprinos u razvoju industrije osiguranja u Češkoj.

  5387_1.jpg

  „RENOMIJA je sagradila jaku poziciju na lokalnom i međunarodnom tržištu težeći uvek najboljem interesu klijenta i pružajući im konsultativnu podršku. Biti proglašen za Posrednika godine u Osiguranju je od posebne važnosti, veoma cenimo što su kvaliteti našeg profesionalizma prepoznati.“ Jirina Nepalova, izvršni direktor RENOMIJE, komentariše svoje dostignuće.

  RENOMIA je po treći put u poslednjih šest godina izglasana za „Posrednika godine u Osiguranju“. Dodelu nagrada su organizovala Udruženja Posrednika u Osiguranju Republike Česke (UPORC) i Udruženje Osiguranja Republike Česke (UORC), pod pokroviteljstvom, Jiri Rusnok, upravitelj Češke Narodne Banke na poziciji nadzornika tržišne industrije.

  5387_2.jpg„Očekivanja naših klijenata rastu, ako je naš cilj da budemo uspešni u dugoročnom smislu onda uvek moramo da se razvijamo i unapređujemo. Stavili smo veliki naglasak na upravljanje rizicima, naše analize rizika sprečavaju klijentove gubitke. Mi negujemo stručnost u specijalizovanim oblastima i razumemo poslovanje naših klijenata; isto tako ulažemo u digitalizaciju. Vidimo značajan ekspanzivni rast i rast akvizicije u Českoj Republici i u inostranstvu. Nudimo pokrivenost osiguranja širom sveta. Zahvaljujući svemu tome, možemo pružiti našim klijentima vrhunsku i profesionalnu uslugu na tržistu.“ dodaje Jirina Nepalova.

  U proceni kriterijuma uključen je kvalitet podataka dostavljenih osiguravajućim kućama, kvalitet komunikacije između posrednika i osiguravajuceg društva, i naročito između posrednika i klijenta, stručnost upravljanja u osiguranju, agentovo profesionalno znanje i razvoj novih proizvoda.

  Na gala dodeli, Jirina Nepalova, izvršni direktor i osnivač RENOMIJE, je isto tako dobila nagradu „Licnost godine na trzištu Osiguranja“. Nagrada je dodeljena za izvanredan doprinos u razvoju industrije osiguranja u Českoj Republici. Jirina Nepalova je u osiguravajućem poslu blizu 40 godina i ima veliko iskustvo u sprovođenju programa osiguranja u raznim granama industrije i proceni šteta. 1993. godine osnovala je APS Hranice u Hranice na Moravě, koja je kasnije promenila ime u RENOMIA. U poslednjih 10 godina RENOMIA je česki lider na tržištu. Danas, RENOMIA GROUP, je vodeća konsultantska kompanija na trzištu u oblasti osiguranja i upravljanja rizicima, osnovana u regionu Centralne i Istočne Evrope. Takođe, RENOMIA posluje i u Srbiji, u Subotici, pod nazivom “Polipins-Renomia”.

  U 2016. godini kompanija dostiže premiju od 314 miliona eura, i trenutno posluje sa filijalama u šest različitih zemalja u Evropi. RENOMIA je takođe jedan od osnivača RENOMIA EVROPSKI PARTNERI – partnerstvo nezavisnih posrednika čija mreža obuhvata 32 zemlje u regionu Centralne i Istočne Evrope, Centralne Azije i Kavkaza.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja