Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Prolećna akcija čišćenja grada
  Aleksandrovo, Bajnat, Gat
  27.05.2017.

  Nastavak akcije prolećnog čišćenja i uređenja grada naredne nedelje, koju sprovodi Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“, doneće mogućnost stanovnicima Aleksandrova, Bajnata i Gata da svoja dvorišta, tavane, šupe ili podrume očiste od čvrstog i kabastog otpada koji ne inače ne spada i ne odnosi se sa kućnim smećem. Biće dovoljno da ga odlože u kontejnere velike zapremine koji će se u naznačenim terminima nalaziti na pojedinim mestima u njihovoj blizini.

  5394_1.jpgU Aleksandrovu, od ponedeljka do utorka, 29. i 30. maja, kontejneri će biti smešteni kod okretišta autobusa u ulici Starine Novaka, u ulici Jelene Čović, na zaobilaznom putu u krivini posle Bunarića, u ulici Aksentija Marodića i kod kafane „Bačvanka“.

  U mesnoj zajednici Bajnat, u sredu i četvrtak, 31. maja i 1.juna, lokacije za kontejnere će biti u ulici Braće Radić, na uglu ulica Šolohove, bivša Čapajeva, i Kumičićeve, na uglu Dalmatinska i Istarske, na uglu Senćanskog puta i Učke ulice i u ulici Ljube Nenadovića.

  U petak i subotu, 5. i 6. juna, na redu će biti mesna zajednica Gat, na uglu ulica Ruđera Boškovića i Bartolomeja Kašića, na uglu ulica Ivana Kukuljevića i Dragojle Jarnjević, u Marka Oreškovića, Velebitskoj i Filipa Kljajića.

  Prolećna akcija nakon toga završiće se od 5. do 10. juna sa mesnim zajednicama Ker, Mali Bajmok i Zorka.

  M R

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja