Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Memorijalni teniski turnir „Jovan Kukaras”
  Titule u Ukrajinu i Poljsku
  30.05.2017.

  Na terenima Tenis kluba Spartak u Dudovoj šumi završen je 16. međunarodni turnir za takmičare do 14 godina, ujedno i peti Memorijal „Jovan Kukaras”. Nakon celonedeljnog takmičenja i zanimljivih mečeva na najjačem turniru ove kategorije u Srbiji, najvažnije nagrade osvojili su German Samofalov iz Ukrajine, te Rozalija Gruščinska iz Poljske.

  5407_1.jpg
  German Samofalov i Rozalija Gruščinska

  U singlu tenisera prvo mesto osvojio je Ukrajinac German Samofalov, drugi nosilac. On je u u borbi od tri seta sa 4:6, 6:2, 6:2 savladao prvog nosioca Stefana Popovića iz Srbije. Kod devojčica najbolja je bila Rozalija Gruščinska. Kao prva nositeljka savladala je drugu nositeljku iz Srbije Anđelu Lopičić u dva seta, 6:1, 7:5.

  Najbolje rezultate od domaćih takmičara ostvarili su Filip Mandović i Oliver Sabo Rac, koji su takmičenje završili na trećem mestu, nakon poraza u polufinalu. Mandović je bio šesti nosilac, a sa 6:4, 6:2 savladao ga je Popović. Sabo Rac je bio rangiran kao treći nosilac, a u polufinalu ga je savladao Samofalov sa 6:3, 6:1.

  U igri parova prvo mesto su osvojili Samofalov i Popović, kod dečaka, a kod devojčica je najbolja bila slovenačko-marađska kombinacija Danisova – Matko.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja