Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  SVM ide samostalno na izbore
  02.02.2014.

  Ištvan Pastor, predsednik SVM-a na konferenciji u Subotici najavio:

  Lider Saveza vojvođanskih Mađara, Ištvan Pastor najavio je na pres konferenciji, u sedištu stranke u Subotici, da SVM ide samostalno na predstojeće republičke zbore, ali će ovoga puta učestvovavti i na beogradskim izborima.

  541_1.jpg

  Ištvan Pastor, predsednik SVM-a u Subotici, govorio je na konferenciji o trenutnoj političkoj situaciji u Subotici, ali je najavio već od utorka izbornu kampanju SVM-a i mogućnost , da Savez vojvođanskih Mađara dobije i članstvo u budućoj Vladi Republike Srbije, ukoliko ostvari dovoljnu podršku na vanrednim izborima 16. marta.

  -Očekujem da će SVM osvojiti na vanrednim parlamentarnim izborima bar pet mandata, stranka ide na izbore samostalno, sa listom „SVM -Ištvan Pastor", na kojoj je 250 kandidata, a već od naredne sedmice počinjemo da prikupljamo potrebne potpise, rekao je Pastor.

  Pastor se osvrnuo i na stanje u Srpskoj Naprednoj stranci, tvrdnjom da je razgovarao sa prvim potpredesdnikom Vlade Aleksandrom Vučićem o problemima SNS-a u Subotici.

  -Ti problemi se odražavaju i na funkcionisanje vlasti u Gradu, a Aleksandar Vučić mi je potvrdio, da će on lično doneti odluku - ko će biti glavni poverilac SNS-a u Subotici. Mi očekujemo jedinstvo unutar SNS-a u Gradu, a SVM će prihvatiti Vučićevu odluku i lidera kojeg izabere da bude pregovarač njegove stranke u Subotici. Naprednjaci mogu da budu budući stožer stabilnosti u funkcionisanju nove koalicije na vlasti u Gradu, kako se ta vlast ne bi i ubuduće bavila sobom, nego rešavala probleme građana Subotice, ocenio je Pastor.

  Predsednik SVM-a je ocenio i da je pokrajinska Vlada stabilna, te da ne očekuje izborne i političke promene u Pokrajini.

  N.Harminc

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja