Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  „Suboticagas“: računi su ispravni!
  04.02.2014.

  Na zahtev Ministarstva za energetiku, povodom primedbi većeg broja potrošača na decembarski obračun za utrošeni gas, u "Suboticagasu" su ispitali svih 110 pristiglih reklamacija i utvrdili da nije bilo propusta u izdavanju računa niti tehničkih grešaka koje bi dovele do neopravdano povećanih računa. Tehničke ekipe Javnog komunalnog preduzeća su na svaku pismenu žalbu izašle na teren i utvrdile stanje na merilu i o nalazima će izvestiti svakog od ovih potrošača ponaosob. Što se tiče 61 reklamacije na kvalitet gasa, "Suboticagas" se oslanja na izveštaje i kontrole laboratorije "Srbijagasa", a oni tvrde da je gas zadovoljavajućeg kvaliteta.

  550_1.jpg

  Primedbi je bilo i na sam način obračuna potrošnje gasa, ali u "Suboticagasu" kažu da je to jedinstvena metodologija na nivou Srbije utvrđena za sve distributere gasa, koje su se oni i ovom prilikom striktno pridržavali.

  Upravni odbor Javnog komunalnog preduzeća "Suboticagas" usvojio je 29. januara izveštaj o metodologiji i pristupu rešavanja problema velikog broja reklamacija na račune za decembar 2013. godine i uputio ga Ministarstvu energetike, razvoj i zaštite životne sredine.

  M.Radojčin

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja