Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Tivadar Bunford novi predsednik Gradskog odbora SVM-a
  10.02.2014.

  Umesto Jenea Maglaia, dosadašnjeg predsednika Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) u Subotici, na tu funkciju je imenovan Tivadar Bunford, direktor kompanije „Masterplast”, koja se bavi proizvodnjom  i trgovinom  građevinskih izolacionih  materijala, a među uspešnijim je  preduzetnicima u čitavoj Srbiji.

  Bunforda je jednoglasno izabrao Mesni savet SVM-a, nakon što je Jene Maglai izabran i imenovan za gradonačelnika Subotice. Bunford je kao prioritet u budućem delovanju gradske organizacije SVM-a odredio stvaranje uslova za zapošljavanje mladih  i njihov opstanak u ovoj sredini, kako bi bilo omogućeno i smanjivanje odliva radne snage.

  „Masterplast” ima oko 120 radnika, na međunarodnom tržištu zauzeo je značajno mesto velikim plasmanom stiropora, za koji poseduje proizvodni pogon u Subotici, a ima razvijenu veleprodajnu mrežu i u Srbiji i regionu.

  Bunford je dobitnik nekoliko prestižnih priznanja za preduzetništvo. Njegovo političko i društveno delovanje do sada je bilo pomalo u senci privrednih poslova, ali je kvalitetnim radom i odnosom i prema tim aktivnostima, izabran za lidera Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara.

  Gradski odbor Demokratske stranke u Subotici čestitao je prvi Tivadaru Bunfordu izbor za predsednika Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara u Subotici, saopštenjem, da izbor uspešnog i iskusnog privrednika za prvog čoveka subotičke organizacije SVM-a Demokratama daje nadu, da će međusobni odnosi među odborima  DS-a i SVM-a dobiti novi kvalitet, te da će u svom političkom angažovanju biti isto toliko kreativan kao u stvaranju sopstvene uspešne kompanije.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja