Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Za bolji život svih građana
  24.02.2014.

  Koalicija SPS-PUPS-JS započela izbornu kampanju predstavljanjem kandidata

  Koalicija SPS-PUPS-JS zvanično je započela izbornu kampanju predstavljanjem kandidata iz Severnobačkog okruga koji će se boriti za ulazak u republički parlament. Po rečima predsednika GO SPS-a dr Rodoljuba Đurića ovo je već proverena koalicija koja se održala punih šest godina i koja iz izbora u izbore postiže sve bolje rezultate. Koalicija ima ukupno 7 kandidata na listi za vanredne parlamentarne izbore.

  649_1.jpg

  „Razlog je taj što koalicija nije stvorena samo radi ulaska u parlament već zato što se programi stranaka koje je čine uzajamno dopunjuju i što je u tim programima u centru pažnje čovek. Ova se koalicija bori za bolji život pojedinca i za bolji život svih građana ove zemlje a takođe, bori se i za državne interese Srbije.“, rekao je Rodoljub Đurić, predsednik GO SPS.

  649_2.jpg

  Kao koalicija SPS-PUPS-JS je zahvaljujući pojedincima – članovima i predsednika svake stranke ponaosob dala svoj doprinos na određenim poljima.  Budući da su dobar rezultat u Subotici ostvarili na prošlim izborima lokalna rukovodstva ovih stranaka očekuju da on sada bude premašen.

  „Mi smo na izborima 2012. ušli u gradski parlament i od tada smo članica vladajuće koalicije koja daje ozbijan doprinos funkcionisanju ovog grada. Na izborima 2012. smo osvojili 4500 glasova za republički parlament, a u Severno-bačkom okrugu preko 6300 glasova. Upravo iz tog razloga i očekujem da ćemo na ovim izborima postići još bolji rezultat.“, istakao je Đurić.

  Kandidat za parlament, jedan od stranačkih prvaka i predsednik Regionalne privredne Komore, Slobodan Vojinović rekao je da je koalicija SPS-PUPS-JS bila prva protiv Zakona o privatizaciji, i da se naposletku pokazalo koliko su bili u pravu.

  – Danas svi analitičari kažu da se ne zna da li je veća šteta naneta NATO bobmardovanjem ili loše sporovedenom privatizacijom od 2000. - kategoričan je Vojinović, predsednik OO SPS.

  U PUPS-u smatraju da sada svi vode brigu o penzionerima i daju razna obećanja, a da građani treba da vode računa o tome ko je šta uradio.

  – Sve ovo je već viđeno, obećavali su velike penzije, čak su išli i do te mere da su rekli da će se penzioneri podmladiti. Od toga nema ništa, brigu o penzionerima preuzela je ova koalicija, i zato Vam  koaliciona lista broj 2 garantuje da ćete i u budućnosti imati sigurne, stabilne penzije i na vreme. – rekao je Marko Marić, predsednik GO PUPS.

  GO Socijalističke partije Srbije predstavio je ovom prilikom i svoja dva kandidata, a to su master psiholog Milanka Kosanović, kao i sadašnji direktor RPK Slobodan Vojinović. Po rečima Vojinovića, njihova stranka ima rezultate i to je upravo njihova prednost, a najveće zasluge pripadaju predsedniku partije i premijeru Srbije Ivici Dačiću.

  V.  Đurišić

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja