Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  U februaru i martu, besplatni lekarski pregledi
  27.02.2014.

  Savet za zdravstvo SNS-a:

  Savet za zdravstvo subotičkog SNS-a, kojim predsedava dr Branko Đorđević, tokom februara i marta obaviće besplatne lekarske preglede, koji imaju za cilj kontrolu zdravlja stanovništva.

  655_1.jpg

  — Predviđeno je za građane, koji se odazovu na besplatne preglede, merenje krvnog pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, ultrazvuk abdomena trbuha, ultrazvuk štitaste žlezde i krvnih sudova vrata. Pored saveta lekara specijalista, građani će biti u mogućnosti i da razgovaraju sa psihijatrom i socijalnim radnikom, o problemima pacijenata i uslovima života, saopštio je dr Đorđević, predsednik Saveta za zdravstvo.

  Prvi pregledi počeće na Paliću, 22. februara (subota), u Zdravstvenoj stanici na Paliću, od 9 do 16 časova. Za 23. februar (nedelja) u Bačkom Dušanovu, u Rekreativnom centru dr Luke Anđelić, Ul. Ive Lole Ribara broj 1, zakazani su pregledi od 9 do 16 časova. U subotu, 1. marta, građani sa teritorija MZ Centar 1, Centar 2, Centar 3 i Dudova šuma, preglede će moći da obave u prostorijama
  Mesne zajednice Centar 1, u Ulici Dimitrija Tucovića 10, od 9 do 16 časova. U nedelju, 2. marta, građani MZ Prozivka moći će da provere svoje zdravlje u prostorijama Mesne zajednice Prozivka, u već utvrđenom terminu, od 9 do 16 časova.

  Za subotu, 8. marta zakazani su pregledi u Zdravstvenoj stanici u Bajmoku, od 9 do 16 časova, a narednog dana, 9. marta u Novom Žedniku, u istom terminu, od 9 do 16 časova, u prostorijama Mesne zajednice u tom naselju. Stanovništvo sa Bikova ukoliko želi, pregled može da obavi 2. marta u naselju Prozivka.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja