Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  SNS: Vedrili i oblačili, a sad se pozivaju na mirnu savest
  27.02.2014.

  Srpska napredna stranka izdala je saopštenje u kojem ističe, da Srbija nakon martovskih izbora mora da dovrši započete reforme i sudske procese.
  – Cilj je da se obezbedi klima da što pre izađemo iz bizarne situacije u koju smo zapali, da lice sa potvrđenom optužnicom narodu i Srpskoj naprednoj stranci drži lekciju o političkim hapšenjima i montiranim procesima, ističe se u saopštenju Srpske napredne stranke, kao reagovanje na izjavu Olivera Dulića, da je Demokratska stranka prošla kroz montirane političke procese i politički motivisana hapšenja.
  Izborni štab SNS-a koji je potpisao saopštenje navodi da „oni koji su do pre neku godinu bili na samom vrhu vlasti i vedrili i oblačili Srbijom dobiše odjednom, preko noći, čist pogled na budućnost, i pohrliše da o tome obaveste javnost pozivajući se, ni manje ni više, nego na mirnu savest”.
  — Neka građani sami procene čija je savest čista, poručuju iz SNS-a poštenim i čestitim građanima, naglašavajući da će borba protiv korupcije i kriminala koju predvodi Aleksandar Vučić biti odlučna i čvrsta, i samo tako od Srbije će postati moderna i razvijena evropska zemlja, zasnovana na pravu i pravdi, kažu iz Srpske napredne stranke.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja