Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.06.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Obrazovanje
  Održano Gradsko takmičenje mladih matematičara i podeljene diplome
  08.03.2014.

  Održano Gradsko takmičenje mladih matematičara

  U Osnovnoj školi „Miroslav Antić“ na Paliću u subotu 1. marta održano je Gradsko takmičenje iz matematike, koje je svečano otvorio gradonačelnik Jene Maglai.
  Najmasovnije takmičenje za osnovce, ove godine je okupilo 373 učesnika, đaka od 3. do 8.  razreda, a Škola „Miroslav Antić“ biće domaćin i ovogodišnjeg Državnog takmičenja iz matematike, koje će biti održano u maju.

  682_1.jpg

  Učenici 3. razreda svoje znanje pokazali su samo na ovom takmičenju, dok će najbolji takmičari iz 4. i 5. razreda imati proveru i na Okružnom takmičenju, koje će biti održano 1. aprila.
  Učenici 6., 7. i 8. razreda će imati prohodnost i na Juniorsku matematičku Balkanijadu.

  682_2.jpg

  Gradonačelnik Subotice Jene Maglai istakao je da je podizanje kvaliteta obrazovanja jedan od najvažnijih ciljeva Grada. Juče su u Velikoj većnici Gradske kuće dodeljene diplome i priznanja najboljima, a najbolje srednjoškolce Državno takmičenje čeka već 15. marta u Nišu, dok će osnovci prvu proveru imati 5. aprila na Okružnom takmičenju.

  682_3.jpg

  OŠ“ Miroslav Antić“ na Paliću pretenduje da postane domaćin ovogodišnjeg Državnog takmičenja iz matematike, čije se održavanje planira za 10.  maj.

  V. Đ.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja