Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Izbori u Vojvodini su potrebni, što pre!
  21.03.2014.

  Izbori u Vojvodini su potrebni, što pre!

  Gradski odbor Srpske napredne stranke održao je i svoju prvu pres konferenciju nakon izborne pobede, u utorak, 18. marta, a osnovna poruka bila je da će se građani koji su dali poverenje ovoj partiji, vrlo brzo uveriti u data obećanja. Izborni rezultat ove stranke i u Subotici čelnici SNS ocenili su kao odličan, a istovremeno je poručeno da su i izbori u Pokrajini neophodni što pre.

  733_1.jpg

  - Nakon rezultata lokalnih izbora u pojedinim vojvođanskim opštinama a posebno nakon parlamentarnih izbora očekujemo da i sama DS razmotri takvu opciju. Svedoci smo da gospodin Pajtić pokušava da nametne priču o određenim zakonskim aktima da se donesu pa da idemo na jesen na izbore. Ja mislim da građani teško mogu da čekaju do jeseni. Smatramo da nemamo pravo da iskazujemo umor jer očito da građani ne žele ovakvu vlast u Pokrajini - ocenio je Gojko Radić - član Predsedništva SNS.

  Radić je novinarima izneo konačne podatke izbora gde je SNS osvojila preko 21.000 glasova odnosno oko 35%. SVM je drugi sa tri hiljade glasova manje odnosno blizu 30% dok je koalicija oko NDS treća sa 10% osvojenih glasova. SPS je osvojio preko 6% glasova dok je DS osvojila nešto manje od 5% što je skoro 3000 glasova Subotičana.  Takođe je nagovestio da će se i na lokalu voditi razgovori sa namerom da se u SNS privuku svi kvalitetni ljudi iz drugih stranaka, a da na lokalnom nivou neće doći u pitanje saradnja sa SVM jer ona kako je rekao, traje već godinama.Nova Vlada, ponovio je Radić, će se zalagati za ispunjavanje predizbornih obećanja a to su nova radna mesta, borba protiv korupcije i kriminala i bolne reforme koje tek predstoje. U ovoj partiji su uvereni da će sve ovo uspešno sprovesti kroz većinu u parlamentu kako bi građani u što kraćem periodu osetili te reforme i da bi što pre mogli da vide prve njihove rezultate.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja