Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.06.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Pokrenuta Peticija za ukidanje obavezne vakcinacije dece
  01.04.2014.

  U Srbiji je pokrenuta Peticija za ukidanje obavezne vakcincije čiji je glavni potpisnik dr Slađana Velkov.

  Tim povodom, u nedelju 30.  marta, u terminu od 17 do 20 časova će se održati javno predavanje dr Slađane Velkov za građane, na Otvorenom univerzitetu (prvi ulaz do crkve). Ona će govoriti o štetnosti vakcina, i izneti svoja iskustva koja je stekla radeći za Ujedinjene nacije u Makedoniji, kao lekar opšte prakse na Urgentnom odeljenju u Vranju i u Kuvajtu. Poslednjih nekoliko godina ova doktorica bavi se besplatnim obrazovanjem o samoizlečenju pravilnom ishranom i načinom života. Održala je preko 300 predavanja kako u Srbiji tako i u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Makedoniji, Kuvajtu, Španiji, Bugarskoj i Australiji.

  765_1.jpg

  Dan ranije, u Bioskopu „Lifka” dakle, u subotu 29. marta u 18 časova, će biti prikazan dokumentarni fi lm “Narod Vakcina” Dr Garija Nala. Ovo je fi lm koji govori o štetnim posledicama vakcina o epidemijama autizma i drugih autoimunih bolesti koje se šire zajedno sa povećanjem broja vakcinacija. U dokumentarnom fi lmu govore isključivo doktori i naučnici, kao i žrtve vakcincija.

  Osnovna poruka potpisnika Peticije za ukidanje obavezne vakcinacije dece je da vakcine spadaju u medicinski eksperiment jer ne postoji nijedna klinička studija koja potvrđuje efi - kanost i bezbednost vakcina. Takođe se podseća da po važećem Zakonu u Srbiji prisiljavanje na vakcinaciju protivustavno, kao i uslovljavanje vakcinacijom za upis u školu ili vrtić.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja