Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Besplatni priključci na gasovod
  13.04.2014.

  JKP „Suboticagas” tokom čitave godine omogućava povlastice potrošačima gasa

  Od 1. januara ove godine, JKP „Suboticagas” omogućilo je domaćinstvima u Subotici da se besplatno priključe na distributivnu gasnu mrežu.

  813_1.jpg- Odziv zainteresovanih budućih potrošača gasa je sve veći, do sada su kompletirana 64 zahteva za besplatni gasni priključak, a još oko stotinak zainteresovanih građana obratilo se preduzeću, da bi dobili potrebne informacije oko uslova priključenja na gas. Ukoliko ove godine žele da se priključe na distributivnu gasnu mrežu, budući potrošači bi trebalo da prikupe potrebnu dokumentaciju, da bi obezbedili izradu projekta unutrašnje gasne instalacije, kao i samu unutrašnju instalaciju, objašnjava Dragan Božinović, v.d.direktor JKP „Suboticagasa”.

  Božinović podseća da je uslov za besplatan priključak, da u ulici gde se nalazi objekat, postoji izgrađen gasovod i da podnosilac zahteva postane potrošač u godini zaključenja ugovora.

  Za podnošenje zahteva, na šalteru JKP „Suboticagas”, zainteresovani građani bi trebalo da obezbede posedovni list, kopiju urbanističkog plana i važeću ličnu kartu.  Dokumentaciju mogu predati svakog radnog dana od sedam do 14 sati i 30 minuta, a putem telefona 641 213, mogu dobiti sve dodatne informacije.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja