Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  SVM predložio kadrove za funkcije državnih sekretara
  03.05.2014.

  Savez vojvođanskih Mađara uputio je saopštenje da su zaključivanjem koalicionog sporazuma sa Srpskom naprednom strankom programski prioriteti SVM-a postali sastavni deo ciljeva nove Vlade Srbije.

  889_1.jpg

  — Integralni tekst koalicionog sporazuma SNS-a i SVM-a dostupan je na sajtu Saveza vojvođanskih Mađara. Savez vojvođanskih Mađara će u Vladi Republike Srbije učestvovati na nivou državnih sekretara, kaže se u saopštanju uz navedena imena predloga kandidata za državne sekretare u pet resornih ministarstava.

  U skladu sa odlukom Predsedništva SVM-a, predloženi su na funkciju državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja dr Ferenc Vicko, docent na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, lekar specijalista hirurg, u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Imre Kern, diplomirani inženjer tehnologije, u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija dr Lukrecija Đeri, vanredni profesor na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine Atila Juhas, diplomirani agronom, u Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Laslo Čikoš, socijalni radnik. U stručni tim za projekte predsednika Vlade, SVM delegira Balinta Juhasa, diplomiranog ekonomistu.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja