Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.06.2018. ?etvrtak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Obrazovanje
  Projektna nedelja
  09.05.2014.

  Tehnička škola „Ivan Sarić“

  U petak 9. maja 2014. godine u 15 časova i 30 minuta održaće se jedinstvena smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine, učenika osnovnih škola iz Subotice i učenika Tehničke škole „Ivan Sarić“ iz Subotice

  929_1.jpg

  U okviru Smotre učeničkih radova radovi su podeljeni u dve kategorije: informacione tehnologije i izrađeni elementi, sklopovi, uređaji dok su u okviru Projektne nedelje 2013-2014 radovi podeljeni u tri kategorije: mašinstvo i mehatronika, elektrotehnika, mikroračunari i informatika i nastava.

  Cilj ove manifestacije je podsticanje i promovisanje kreativnog i inovativnog rada učenika i nastavnika, kao i primena teorijskih znanja i veština u praksi.  Vrednovanje svih radova će raditi komisije sastavljene od kompetentnih osoba koje nisu zaposlene u školama. U našoj školi se ove školske godine sedmi put održava smotra učeničkih projekata, “Projektna nedelja”. Obilazak i razgledanje radova je u periodu između 13 i 16 časova. U 16 časova u Svečanoj sali na II spratu održaće se Završna manifestacija sa predajom priznanja.

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja