Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Obrazovanje
  Predstava izazov, ali ne i prepreka
  18.05.2014.

  Učenici Škole za slušno oštećena lica u Subotici premijerno se dokazali i kao uspešni glumci

  Na sceni “Jadran” u ponedeljak, 12. maja, učenici Školskog centra za vaspitanje i obrazovanje slušno ostećenih lica, premijerno su pred subotičkom publikom izveli predstavu “Engleska ruža”. Predstava je rađena po motivima istoimenog bestselera koji je napisala svetski poznata pop pevačica Madona.

   957_1.jpg

  Željka Musović, koordinator Vaspitne službe u Učeničkom domu rekla je da su učenici škole predstavu pripremali od septembra meseca prošle godine, a uz pomoć glumca Branislava Trifkovića i Ive Cvijanović.

  — U predstavi je učestvovalo 20 učenika sa različitim razvojnim smetnjama. Ovo je bio izazov za učenike ali ne i prepreka da se oni ne mogu kreativno ostvariti i na ovaj način. Pokazali su da mogu da odgovore svim zahtevima koja se pred njih postavljaju što je uspeh za sve nas i učenike i roditelje i radnike škole — rekla je Musovićeva.

  Narodno pozorište u Subotici, izašlo je ovoga puta u susret Školi za slušno oštećena lica i ustupilo joj prostor za izvođenje predstave.  Kako je najavljeno, očekuje se i njeno daljnje prikazivanje.

  Svi roditelji, kao i posetioci mogli su pre izvođenja predstave da daju dobrovoljni finansijski prilog u kutiji koja je bila postavljena u holu Pozorišta, a prihod je namenjen učenicima Škole.  

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja