Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Umesto prepucavanja, neka pomognu ugroženom narodu u Srbiji
  29.05.2014.

  ReagovanjeDSS-a

  Marko Miletić ispred Demokratske stranke Srbije uputio je kratak komentar na saopštenje Nove Srbije oko jezičkih patrola, ocenjujući da izneti stavovi nemaju utemeljenje u realnim činjenicama i događanjima u Srbiji.

  999_1.jpg– U vreme kada celokupna javnost Srbije sa zabrinutošću prati događaje u vezi sa poplavama i čini sve što može da pomogne, NS u Subotici, udobno smešten u tople kancelarije i na sigurnoj razdaljini od pogođenih područja, našla je za shodno da iznosi kritizerski stav prema Demokratskoj stranci Srbije. Ne smatramo značajnim ocene te stranke oko naših aktivnosti, jer danas su nama u DSS-u problemi i muka našeg naroda jedina tema, kaže Miletić.

  On podvlači da upravo iz tog razloga svako dalje političko “prepucavanje” ostavljaju u Demokratskoj stranci Srbije za dane koji dolaze.

  – Ovo obraćanje javnosti iskoristićemo da još jednom pozovemo sve članove i simpatizere DSS-a, kao i sve druge građane Subotice, da pomognu u prevazilaženju ove teške situacije u skladu sa svojim mogućnostima, saopštio je Miletić.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja