Slobodan
26-12-2019
0

Program počinje u 13h kada će na trgu nastupiti DJ Deviantton , a nastaviće se uveče kada u 21h na binu izlaze tamburaši, a potom od 22.30 časova do oko jedan sat iza ponoći koncert će održati pevač Alen Ademović sa bendom. Kao i prethodnihi, tako i u ovoj novogodišnjoj noći, novu godinu Subotičani  će dočekati uz efektan vatromet i zvuke valcera.

Alen Ademović nije krio oduševljenje što će nastupiti pred mnogobrojnim Subotičanima, kojima je obećao raznovrstan program.

"Na programu će biti i pop, i rok, i folk, dakle muzika za sve uzraste, od sedam do 77 godina. Sve one koji su raspoloženi da čuju dobru muziku za Novu godinu u ovom divnom gradu pozivam da dođu na centralni gradski trg i uživaju u našoj muzici." istakao je Alen Ademović.

Centralni gradski trg će i ove godine biti obezbeđen i ograđen i u tom prostoru neće biti dozvoljeno unošenje metalne i staklene ambalaže i upotreba pirotehničkih sredstava. Tokom proslave novogodišnje noći na nekoliko štandova tradicionalnog zimskog vašara biće ponuđeno kuvano vino, šampanjac i tradicionalna jela.

Programu proslave Nove godine prethodiće   Novogodišnji gala koncert Subotičkog simfonijskog orkestra, koji će se održati u ponedeljak 23. decembra u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 20h.

" Direktor Subotičkog simfonijskog orkestra Miloš Nikolić odabrao je prikladan i adekvatan program za ovu priliku. To su najlepši bečki valceri i polke, kao i poznate arije iz opereta Imrea Kalmana i Franca Lehara koje će izvesti solistkinja Jelena Končar, prvakinja opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada. Dirigent će biti maestro Đorđe Pavlović, dirigent opere Narodnog pozorišta iz Beograda." kazala je Kristina Mate, sekretar Subotičkog simfonijskog orkestra.

Direktor Turističke organizacije grada Subotice Aleksandar Medaković naveo je da je cena ulaznica za Novogodišnji gala koncert Subotičkog simfonijskog orkestra 1.000 dinara i da se karte za koncert, koje će biti u slobodnoj prodaji, mogu nabaviti od srede, 18. decembra 2019. godine u Turističkoj organizaciji grada Subotice (TOGS).

"U sredu, četvrtak i petak, kao i u ponedeljak, 23. decembra, na dan koncerta, radićemo od 8 do 16 časova, a u subotu, 21. decembra, od 9 do 13 časova. Broj karata je ograničen. Karte se preuzimaju nakon što se uplati uplatnica sa žiro-računom." rekao jeAleksandar Medaković.


Komentari

Napravi NalogPrijavi se