Slobodan
18-03-2019
0

Истовремено, дајемо пуну подршку Председнику Србије Александру Вучићу у настојањима да очуву мир и стабилност у борби за пристојну и модерну Србију, потпуно супротну онаквој какву демонстрирају са тестером и вешалима Ђилас, Јеремић и Обрадовић.

        Они који су предводили хулигане и рушиоце  демонстрирају властиту патологију, која партиципира са идеологијом фашизма и није случајно Обрадовић себе профилисао као таквог. Тајкунима  који су кренули да руше институције са тестером у руци лични интерес значајнији је од грађана Србије, а поготово од народа на Косову и Метохији.
    У дану када  се сећамо погрома над Србима и другим неалбанским живљем - а који шиптарски екстремисти  славе као дан када је једино било важно убити, протерати и застрашити преостале Србе који живе на Косову и Метохији - себични интерес опозиционих лидера и позив на насиље и рушење институција, значајнији је од патње српског народа на Косову и Метохији.  Обележавамо 15 година од страдања нашег народа  и уместо да тај дан прође у знаку сећања на све оно што су  наши сународници прошли пре деценију и по, лидери опозиције на сраман начин подсећају нас на рушење и паљење српских институција.

        Терор, рушење и демолирање институција  -да ли је то будућност за коју се залажу?  Савез за промене приклонио се тој и тако виђеној будућности. Обрадовић, Ђилас и Јеремић  у тренутку када је Србији неопходна стабилност и очување институција желе само да сачувају опљачкано  и заштите интересе не свог народа него личне , али и интересе неких од налогодаваца који Србији не желе мир и стабилност.

        Никакве нове олује, бљесци и погроми  неће бити дозвољени, без обзира колико их лопови и фашисти у Србији прижељкивали.  Грађани не треба да подлежу провокацијама, јер нам рушење стабилности поретка и демолирање имовине и институција сада најмање потребно.

        Држава Србија и заштита њених интереса, и економских и националних, мора бити изнад свега, и зато  пружамо пуну подршку председнику у настојањима да изгради нормалну, стабилну и економски моћну Србију.

 

ГрО СНС Суботица                       17.март 2019.


Komentari

Napravi NalogPrijavi se