nina
29-10-2018
0

U subotu, 27. oktobra, u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Subotici, obeležena je slava stranke - Sveta Petka.

Svečanosti je prisustvovao veliki broj zvanica, članova stranke, simpatizera, sveštenstvo, ličnosti iz javnog života Subotice.

Gradonačelnik Bogdan Laban i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, izrazio je zadovoljstvo velikom broju prisutnih članova, dodajući da Srbija i Subotica treba da idu napred, kako je i utemeljeno ciljem stranke.

Otac Dragan Stokin posle ceremonije, čestitao je članovima SNS na uspehu koji je ostvaren tokom godine u zemlji, ali i na svetskom nivou. Takođe je skrenuo pažnju da je u gradu porastao broj venčanja, krštenja i rođenja beba u odnosu na prošlu godinu, što je naravno dobra vest, da grad živi, rekao je Stokin.

Slava Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Subotici obeležena je tradicionalnim lomljenjem slavskog kolača, a novo kumstvo preuzeo je Milimir Vujadinović, narodni poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Republike Srbije.

 

A. Šiška


Komentari

Napravi NalogPrijavi se